Vochtbestrijding

Zet vocht buiten de deur

Vochtbestrijding kan noodzakelijk worden door verschillende vormen van vocht problemen. Niet alleen kan er doorslaand vocht optreden, maar ook optrekkend vocht is een probleem dat regelmatig ontstaat. Bij Vochtwering Totaal kunt u terecht voor vochtbestrijding. Wij onderzoeken de oorzaken die vocht hun gang laten gaan en zullen deze op een professionele wijze voor u wegnemen. Wij bieden oplossingen voor particulieren en bedrijven. In de ruim 20 jaar die wij al actief zijn hebben wij een breed klantenbestand op weten te bouwen, waarbij dus ook al veel projecten met succes afgerond zijn. U kunt bij ons rekenen op verschillende oplossingen, waarbij alles zal beginnen met een gratis inspectie. Als de oorzaak eenmaal bekend is zullen wij u adviseren van de mogelijkheden en kunt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een oplossing

Heeft u last van vocht in uw woning? Vul dan het offerte aanvraag formulier in: https://www.vochtweringtotaal.nl/oplossingen/offerte-aanvraag/

Doorslaand vocht

Zoals al aangegeven kan doorslaand vocht een probleem zijn dat zeer vaak voorkomt. Doorslaand vocht zal worden veroorzaakt door bouwmaterialen die poreus zijn geworden in de loop der jaren. Dit kan uit de wanden komen, maar ook vloeren zullen na verloop van tijd vocht doorlaten. Veelal zijn wijziging in de grondwaterstand en extreme neerslag oorzaken voor doorslaand vocht. Hierdoor kan uw behang beschadigen, maar zal ook stucwerk en de constructie van uw woning eronder gaan leiden. Vochtbestrijding is dan een goede oplossing om verdere problemen tegen te gaan. Kiest u voor Vochtwering Totaal, dan kunt u rekenen op een professionele oplossing door middel van vochtbestrijding.

Vochtbestrijding

Optrekkend vocht

Een andere vaak voorkomend fenomeen waarbij vochtbestrijding nodig is, is optrekkend vocht. Door een hoge grondwaterstand kan het voorkomen dat de constructie onder een wand nat is. Hierbij zal de wand vocht opzuigen en kan er schimmelvorming ontstaan. Bij optrekkend vocht is een doeltreffende vochtbestrijding uiteraard gewenst. Met het gebruik van de juiste materialen kunnen vaak vele materialen en constructies nog goed worden gered. Optrekkend vocht is net als Doorslaand vocht dan ook goed te bestrijden, maar het is wel belangrijk dat u op tijd aan de bel weet te trekken. Aarzel daarom nooit om snel contact met ons op te nemen.

Contact

Heeft u last van vocht problemen of schimmel en is vochtbestrijding noodzakelijk? Neem contact met ons op en ga verdere problemen tegen. Er zijn voldoende mogelijkheden beschikbaar om doeltreffend aan de slag te kunnen gaan. Voor vochtbestrijding kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon en beschikken ook over een contactformulier dat u in kunt vullen. U kunt rekenen op een snelle reactie voor een goede totaaloplossing.