Schimmel in slaapkamer

Schimmel op de muur van je slaapkamer?

In één op de vijf huizen zijn schimmels aanwezig, zelfs in huizen waar iedere dag  ontzettend goed wordt schoongemaakt. Deze schimmels zorgen vaak voor ontsierende vlekken en plekken op de muur, op de vloer of op het plafond. Dit is erg lelijk om naar te kijken, maar het probleem is eigenlijk groter. Doet u niets aan de schimmel in uw slaapkamer? Dan is de kans groot dat deze schimmel zich gaat uitbreiden en zelfs de fundamenten van uw woning gaat aantasten. Dit brengt weer vele extra risico’s met zich mee. Ook voor uw persoonlijke gezondheid en die van uw gezinsleden zijn schimmels in huis en schimmel op de muur van uw slaapkamer erg gevaarlijk. Ze kunnen onder meer leiden tot astma, benauwdheid en andere luchtwegklachten. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Heeft u dus zelf te maken met grijze of zwarte schimmel in de slaapkamer of elders in huis? Trek dan direct aan de bel bij Vochtwering Totaal en laat uw vochtproblemen effectief aanpakken.

Schimmel in slaapkamer herkennen

In huis kunnen er verschillende soorten vochtproblemen optreden. Schimmel in de slaapkamer kunt u op verschillende manieren herkennen. Hierbij adviseren we u om meerdere zintuigen in te zetten, want u kunt de schimmel zien, voelen en ruiken. Zwarte schimmel in de slaapkamer is schimmel die vaak al wat langer aanwezig is. Deze schimmel heeft al de tijd gehad om zich te vermeerderen en is dan ook goed zichtbaar op de muren of bijvoorbeeld op het plafond. In veel gevallen kunt u de aanwezigheid van schimmel ook voelen, met name in uw keel en bij het ademhalen. Moet u vaak hoesten of krijgt u het benauwd? Laat uw slaapkamer dan zo snel mogelijk controleren op de aanwezigheid van schimmels. Verder kunt u schimmel op de muur van uw slaapkamer vaak ook ruiken. De schimmels zorgen voor een muffe en onaangename lucht in huis. is dit ook bij u het geval? Dan is het tijd om de schimmel te laten behandelen door de experts van Vochtwering Totaal.

Heeft u geen last van grote vochtplekken, maar ontstaat er wel op verschillende plaatsen schimmel? In dat geval kan een hoge luchtvochtigheid de oorzaak zijn. Deze vocht kan dan uw woning dan niet goed verlaten en daardoor ontstaat er schimmel. Het kan bijvoorbeeld optrekkend vocht zijn. Dit vocht komt uit de grond en ziet u vaak in de kelder of begane grond. Sommige ruimtes in uw woning zijn meer vatbaar voor schimmel. Daarbij kunt u denken aan de badkamer, keuken en slaapkamer. In deze kamers moet er dan ook voldoende ventilatie zijn.

Schimmel in uw slaapkamer verwijderen?

Schimmel op de muur van uw slaapkamer of op het plafond kan op verschillende manieren worden verwijderd. Veel mensen kiezen ervoor om zelf de schimmel te verwijderen met producten als chloor, soda en azijn. Hiermee krijgt u echter vaak maar een deel van de schimmel te pakken. De rest blijft doorgroeien, waardoor u last blijft houden van benauwdheden en vieze luchtjes in de slaapkamer. Kies daarom liever voor de bewezen effectieve aanpak van Vochtwering Totaal. Dankzij het gebruik van verschillende toonaangevende methodes helpen we u snel en vooral doeltreffend van uw vochtprobleem in huis af. Ook schimmel op de muur van uw slaapkamer pakken we direct en bij de bron aan. Zo zorgen we ervoor dat de lucht in uw slaapkamer direct een stuk gezonder wordt en voorkomen ernstigere schade.

Schimmel slaapkamer professioneel laten verwijderen?

Wilt u eerst wat meer te weten komen over onze professionele aanpak bij de bestrijding van vocht en schimmel in huis? Dan kunt u uiteraard altijd en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We brengen u een bezoek en achterhalen het precieze probleem met schimmel of vocht in de slaapkamer of een andere ruimte in uw woning. Op basis hiervan kunnen we u precies vertellen welke behandeling er nodig is om u af te helpen van die lelijke en gevaarlijke schimmel in huis. Ook kunt u een op maat gemaakte offerte laten opstellen door de experts van Vochtwering Totaal. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Schimmelbestrijding

Onze aanpak bij schimmelbestrijding

Wilt u schimmel bestrijden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze vakmensen komt dan bij u langs om de schimmelvorming te inspecteren. Aan de hand van deze grondige inspectie kunnen we de oorzaak achterhalen en deze ook oplossen, zodat u in de toekomst geen last meer krijgt van schimmelvorming. Daarnaast zullen wij ook de schimmel zelf bestrijden.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Snelle service? Bel ons direct

Bel ons direct voor een passend advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier bovenaan deze pagina.

Scroll naar boven
Scroll naar top