Vochtbestrijding

Professionele vochtbestrijding limburg

Heeft u last van vocht in huis, bijvoorbeeld in de kelder of kruipruimte? Dan is het tijd voor professionele vochtbestrijding. Vochtwering Totaal is een vochtweringsbedrijf in regio Limburg! Vocht bestrijden in uw woning is enorm belangrijk, zowel voor uw gezondheid als voor de kwaliteit van uw woning. Zeker nu we door de klimaatverandering veel nattere zomers hebben, krijgen we steeds meer te maken met vocht in huis. Laat u het vocht in uw muren, vloeren of plafonds gewoon zitten? Dan kunnen er allerlei nare schimmels ontstaan. Deze zorgen niet alleen voor een vieze geur in huis, maar tasten ook de wanden en vloeren van uw huis aan. Daarnaast kunnen schimmels en vocht ook schade toebrengen aan uw gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan astmatische klachten, reuma en een aantasting van uw immuunsysteem. Gaat u ook voor een gezond en droog huis? Kies dan voor de kwaliteit en de ervaring van ons professionele vochtbestrijdingsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in:

De mogelijkheden bij vochtbestrijding

Zoekt u op internet naar de opties voor vochtbestrijding? Dan komt u er al gauw achter dat er verschillende mogelijkheden zijn. Zo kunnen we vocht bestrijden door een speciale vochtwering op de buitenmuren aan te brengen, maar ook is het mogelijk om het vocht van binnenuit te bestrijden. Veel mensen zijn op zoek naar een goede, doeltreffende manier om af te rekenen met vochtige muren. Komt het water van buiten? Dan spreken we van doorslaand vocht. Bij heftige regen- of hagelbuien kan het water dan door de muur naar binnen komen. Het water kan zich ook binnenshuis manifesteren. Het gaat dan vaak om optrekkend vocht dat vanuit de kruipruimte of de kelder steeds verder omhoog komt. Heeft u een probleem met vocht in uw woning? Schakel dan direct Vochtwering Totaal in. We komen bij u langs voor een grondige inspectie en gaan op zoek naar de bron van uw vochtproblemen. Hierna bespreken we de verschillende mogelijkheden met u en bepalen we op welke manier we het vocht in uw huis bestrijden.

Optrekkend vocht bestrijden

Veel mensen krijgen vroeg of laat te maken met optrekkend vocht. Dit is met name aanwezig in kleine ruimtes met weinig ventilatie, zoals de kelder en de kruipruimte. Wanneer er grondwater omhoog komt, kunnen onbehandelde vloeren en muren dit water gaan opzuigen. Daarom is het verstandig om zo snel mogelijk te kiezen voor professionele vochtbestrijding. We kunnen uw keldervloer, keldermuren of de muren van uw kruipruimte op verschillende manieren bestrijden tegen vocht. Zo kunnen we de muren en de vloer met Kiesol injecteren of de muren onderkappen. Bij problemen met doorslaand vocht kunnen we uw buitenmuren met VT-gel injecteren. Om overtollig water op de bodem van uw kruipruimte of kelder te verwijderen kunnen we overgaan tot het bekappen van de kruipruimte of de drainage van het aanwezige grondwater. Bekappen houdt in dat we een waterdichte laag op de wanden van de kruipruimte aanbrengen. In sommige gevallen zullen we het product ook op de vloer toepassen. Drainage is een andere manier om optrekkend vocht vanuit de kruipruimte te bestrijden. Hierbij wordt het grondwater dat de kruipruimte bereikt opgevangen en vervolgens afgevoerd richting een afvoerputje.

Kosten vochtbestrijding

Naast een goede vochtbestrijding is ook ventilatie van belang om nieuwe problemen met vocht te voorkomen. U kunt onder meer kiezen voor natuurlijke ventilatie en mechanische verluchting. Daarnaast kan het handig zijn om uw muren te laten aftimmeren. Dit zorgt ervoor dat de aanwezige micro-organismen alleen nog maar naar buiten kunnen en voorkomt dat ze uw muren en vloeren verder aantasten. Bent u benieuwd naar de kosten van onze vakkundige vochtbestrijding? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Doordat Vochtwering Totaal gevestigd is in Limburg kunnen we vochtbestrijding snel bestrijden in regio Limburg en Zuid-Limburg. Ook in de rest van Nederland zijn wij werkzaam.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Snelle service? Bel ons direct

Bel ons direct voor een passend advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier bovenaan deze pagina.

Scroll naar boven
Scroll naar top