Doorslaand vocht buitenmuur

Heeft u last van vochtproblemen in huis, bijvoorbeeld met doorslaand vocht in één of meer buitenmuren? Dan is het tijd om daar zo snel mogelijk iets aan te doen. Alleen op deze manier kunt u voorkomen dat de problemen met vocht in uw woning groter worden of dat u last krijgt van andere onprettige zaken, zoals luchtwegklachten. Zou u niets doen aan het doorslaande vocht in de muren van uw woning, dan kan het behang of het stucwerk loslaten. Dit is vooral een cosmetisch probleem. Doorslaand vocht dat niet behandeld wordt kan echter ook de constructie van uw woning ernstig en onherstelbaar beschadigen. Hierdoor komt de veiligheid van u en uw gezinsleden in gevaar.

Vochtwering Totaal staat daarom altijd volledig voor u klaar en kan u helpen om voorgoed af te rekenen met onder meer doorslaand vocht in de buitenmuur. Uiteraard doen we dit altijd op een vakkundige en bewezen effectieve wijze. Zo voorkomt u grotere schade aan uw woning en kunt u de vorming van onprettige of zelfs schadelijke schimmels zo veel mogelijk tegengegaan. 

Heeft u te maken met doorslaand vocht buitenmuur of een ander vochtprobleem?

Veel mensen krijgen op de één of andere manier te maken met vocht in huis. Dit leidt dan ook vaak tot een vochtprobleem dat bij de bron aangepakt moet worden. Om ervoor te zorgen dat de juiste behandeling ingezet wordt is het daarom belangrijk om eerst het precieze probleem te achterhalen. Schakel dus snel de specialisten van Vochtwering Totaal in.

Wij komen bij u langs en inventariseren de bron, de aard en het soort vochtprobleem. In veel gevallen gaat het om doorslaand vocht in de buitenmuur of  binnenmuur. Dit type vochtprobleem kunt u onder meer herkennen aan de vochtige of grijszwarte plekken hoog op de wand. Andere tekenen van doorslaand vocht in de buitenmuur zijn onder meer gescheurde voegen of de vorming van mos aan de gevel van uw woning. Vocht in de binnenmuren herkent u vaak door het afbladderen van verf of behang en ontsierende schimmelplekken op de wand. Daarnaast kunt u ook te maken krijgen met andere soorten vochtproblemen, zoals optrekkend vocht vanuit een lager gelegen etage. Voor een nauwkeurige bepaling en effectieve bestrijding kunt u het beste Vochtwering Totaal inschakelen.

Doorslaand vocht buitenmuur behandelen


Blijkt uit onze inventarisatie dat het bij u thuis gaat om doorslaand vocht in de buitenmuur? Dan kunnen we dit op verschillende manieren behandelen. Zo kunnen we onder meer uw buitenmuren impregneren. Het middel dat we hiervoor gebruiken werkt langdurig tegen de inslag van onder meer regen, sneeuw en hagel. Daarnaast zorgt het impregneren van uw gevel er ook voor dat hij vuilafstotend wordt. Voor een optimale werking van het middel dient de buitenmuur eerst goed schoon te zijn. Ook moet de muur eerst hersteld worden indien er sprake is van beschadigingen.

Heeft u last van doorslaand vocht in de muren van uw kelder of andere laaggelegen ruimte? Dan injecteren we de muur en eventueel ook de vloer met onze speciale VT-gel. Dit middel zorgt eveneens voor een uitstekende bescherming tegen het binnendringen van vocht.

Doorslaand vocht buitenmuur behandelen

Is er sprake van doorslaand vocht in de buitenmuur en binnenmuur? Dan adviseren wij veelal de buitenmuren te impregneren. Deze worden dan water- en vuilafstotend gemaakt, waardoor vocht niet meer kan binnendringen. Ons impregneermiddel zorgt er daarnaast tevens voor dat uw wanden minder snel vuil opnemen, dus langer schoon blijven en dat ze kunnen blijven ademen.

 

Voordat we uw buitenmuur kunnen impregneren, moet de buitenmuur eerst terug hersteld worden. Eventuele barsten of scheuren in de muur, spleten tussen deuren en kozijnen of een lekkende dakgoot zal eerst hersteld moeten worden voordat we doorslaand vocht kunnen behandelen. Hierna is het belangrijk om de buitenmuur te reinigen, zodat het impregneermiddel zich goed aan de muur kan hechten. 

Meer informatie en advies over doorslaand vocht?

Wilt u meer weten over het snel en doeltreffend tegengaan van doorslaand vocht in de buitenmuur of elders in uw woning? Neem dan vandaag nog contact op met Vochtwering Totaal. We geven u graag een passend advies op maat, waarvoor we bij u langs kunnen komen. Ook kunnen we direct een offerte voor u opstellen, zodat u precies weet wat het bestrijden van uw vochtprobleem gaat kosten.

De nadelen van doorslaand vocht:

  • Slecht voor uw pand en uw gezondheid
  • Niet bestrijden geeft verergering

Wij bestrijden het met:

  • Injecteren met VT-Gel, beschermend scherm, effectief en zonder overlast
  • Impregneren van de buitenmuur, water- en vuilafstotend

Meer informatie of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Snelle service? Bel ons direct

Bel ons direct voor een passend advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier bovenaan deze pagina.

Scroll naar boven
Scroll naar top