Schimmel in huis

Geef schimmels geen kans

Schimmel in huis kan erg vervelend zijn en bovendien erg veel overlast veroorzaken. Als het zover is dat u schimmels bij u op ziet komen, dan is er al een vochtprobleem aan vooraf gegaan. Uiteraard zit u niet op de schimmel te wachten en wilt u deze zo snel mogelijk uit het huis zien te krijgen. Vochtwering Totaal is hét bedrijf op het gebied van vochtbestrijdingen en schimmelbestrijding. Wij hebben alles in huis en beschikken bovendien over ruim 20 jaar ervaring. Allerlei oorzaken kunnen in uw woning problemen veroorzaken, waarvoor wij dan weer zijn om dit op te lossen. U kunt bij ons altijd eerste rekenen op een uitgebreide inspectie. Deze is geheel gratis, waarna wij ook een vrijblijvend advies voor u zullen vormen. Daarnaast krijgt u voor het aanpakken van de schimmels in uw huis altijd een geheel vrijblijvende offerte en zult u weten waar u aan toe bent. Bij ons kunt u bovendien altijd rekenen op een garantie op onze werkzaamheden.

Heeft u last van vocht? Vul dan het offerte aanvraag formulier in: https://www.vochtweringtotaal.nl/oplossingen/offerte-aanvraag/

Het ontstaan van problemen

Vochtproblemen en schimmel in huis kunnen ontstaan door een aantal problemen. Zo zijn onderstaande factoren in de regel vaak erg bepalen voor problemen die in uw woning voorkomen.

  • Lekkages
  • Constructiefouten
  • Slechte ventilatie

4518-700

Oplossingen

Zo’n 15 tot 20 procent van de woningen hebben vochtproblemen, die op den duur schimmel en een muffe lucht kunnen veroorzaken. Niet alleen is de stank erg vervelend, maar door het slechte leefklimaat kunnen ook gezondheidsklachten worden veroorzaakt. Een goede ventilatie is belangrijk en kan eraan bijdragen om schimmels in huis te voorkomen. Heeft u in uw woning problemen met schimmel die u niet meer zelf kunt verhelpen? Wij zullen er voorzorgen dat uw problemen worden opgelost. Zo zullen wij lekkages dichtmaken door deze te injecteren, worden constructiefouten hersteld en wordt schimmel bestreden met schimmelwerende verf en coating. Zijn er in uw huis ook koudebruggen aanwezig, dan zullen wij deze bovendien verhelpen door gebruik te maken van goed isolerende platen.

Contactmogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis inspectie. Op basis van ons vrijblijvende advies kunnen wij samen met u gaan kijken naar een oplossing voor de schimmel in huis. De schimmel zullen we zo samen op een doeltreffende manier te lijf gaan. Daarbij kunt u uiteraard altijd rekenen op de scherpste tarieven en een uitgebreide garantie.