Over Ons

Specialist in vochtwering

Wij zijn Vochtwering Totaal, een bedrijf gespecialiseerd in vochtbestrijding door 20 jaar ervaring. Wij lossen vochtproblemen in uw woning of pand op. Dit doen wij onder andere door:

  • het toepassen van injectietechnieken
  • het bestrijding van vocht en schimmels
  • bouwkundige advisering

Doorslaan vocht

Bij doorslaand of optrekkend vocht injecteren wij van binnenuit onze VT-gel of Kiesol in de wand of vloer, waardoor de vochtproblemen worden tegengegaan. Deze injectietechniek bestaat al 30 jaar en is effectief, snel en minder ingrijpend dan andere methodes, bijvoorbeeld het rondom uitgraven van een kelder.

Voorkom schade

Vocht en schimmels kunnen langdurige schade veroorzaken aan uw woning maar ook aan uw gezondheid. Wij onderzoeken de oorzaak van het vocht en/ of de schimmels en nemen deze weg. Dit kan zijn doormiddel van het injecteren of het aanbrengen van schimmelwerende verfen en coatings.

De oplossing

Als de vochtproblemen het gevolg zijn van bijvoorbeeld koudebruggen of constructiefouten of is de oorzaak niet direct te achterhalen, dan biedt onze bouwkundige uitkomst. Er wordt een bouwkundig onderzoek uitgevoerd en u ontvangt een advies op maat.

Al onze werkzaamheden beginnen met een vrijblijvende inspectie van uw situatie gevolgd door een vrijblijvend advies. Bel 0478-568313 voor een afspraak. Wij helpen u graag.

over ons

Geen reacties

Geef een reactie