de vochtweringspecialist

VOCHTWERING
TOTAAL

Heeft u last van doorslaand vocht, optrekkend vocht of schimmel en bent u op zoek naar een geschikte methode van vochtwering? Dan bent u aan het juiste adres bij Vochtwering Totaal, uw vochtweringspecialist met meer dan 20 jaar ervaring.

Wij kijken graag samen met u naar de juiste methode om de vochtproblemen in uw woning of pand op te lossen. Vul het contactformulier in en wij nemen graag vrijblijvend, telefonisch contact met u op.

BEL ONS DIRECT

Neem vrijblijvend contact op

over ons

Dé vochtweringspecialist

Vochtwering Totaal heeft met meer dan 20 jaar ervaring al vele klanten geholpen met diverse diensten in vochtwering. Vochtproblemen doen zich niet alleen voor in oudere panden, maar kunnen helaas ook op de kop steken in nieuwbouw woningen of kantoorpanden. Vocht is erg slecht voor het gebouw, maar is daarnaast ook erg slecht voor uw gezondheid. Daarom is het altijd belangrijk om bij vochtproblemen zo snel mogelijk in te grijpen.

Landelijke service voor vochtwering van buitenmuren, binnenmuren en fundering

Vochtwering Totaal werkt vanuit meerdere locaties om zo snel bij u te zijn. Van Maastricht tot aan Utrecht, van Den Bosch tot Amsterdam en van Den Haag tot Zwolle: onze specialisten staan hier voor u klaar. Of het nou vochtwering voor buitenmuren, binnenmuren of fundering is. Onze betrokken, vakkundige medewerkers helpen u graag.

Vochtwering Totaal
doorslaand vocht buitenmuur behandelen
Oplossingen

Wij bieden snel
de juiste oplossing

01.

Doorslaand vocht wordt veroorzaakt door regen dat tegen de buitenmuur aanslaat en door de muur heentrekt. Voorkom veel kostbare schade met directe en deskundige vochtwering van buitenmuren.

02.

Het komt voor dat de fundering & constructie waarop een wand staat nat is. Dit is slecht voor uw pand en uw gezondheid. Wij helpen u graag met een effectieve oplossing voor optrekkend vocht uit de fundering.

03.

In 15 – 20 % van de woningen komen vochtproblemen voor en dit zal op termijn gepaard gaan met schimmelgroei. Vochtwering van binnenmuren en professionele schimmelbestrijding is onze expertise.

Bekijk ook onze video's

Doorslaand Vocht

Optrekkend Vocht

Wat klanten over ons zeggen

"In ons bedrijfspand hing al enige tijd een rare lucht. Dit bleek doorslaand vocht te zijn. Gelukkig snel opgelost door Vochtwering Totaal."
KAREL DE VRIJ
"In ons nieuwbouwhuis wilde we een goede vochtwering. We wonen immers midden in de polder. Met een helder plan van aanpak hebben wij geen last van extra vocht."
Niels de Jonge

Snelle service? Bel direct

Bel ons direct voor een passend advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier bovenaan deze pagina.

Scroll naar boven