Vocht in de muur

Voorkom vocht in de muur

Zwarte of gelige vlekken op uw mooie behang of witte muur, ongedierte in huis en schimmels; vocht-problemen behoren tot één van de meest vervelende problemen bij u thuis. Vochtige muren ontstaan door een opeenhoping van vocht. De consequenties kunnen zeer ernstig zijn en daarom is het belangrijk dat u erachter komt wat de oorzaak is van uw vochtige muur. Vochtwering Totaal onderzoekt waar het vocht in de muur vandaan komt zodat we de muren kunnen injecteren voor u!

Vochtige muren kan men soms verhelpen door simpele dingen als een regenpijp te verleggen. Als dit niet kan, dan heeft Vochtwering Totaal een goede oplossing voor de vocht in uw muren: de VT Gel. Wij maken uw muren waterdicht door deze gel in uw muren te injecteren en zorgen ervoor dat het vocht zich niet kan opstapelen in uw muur. Door verdamping kan het vocht altijd nog naar buiten. De specialisten injecteren de muren op een zorgvuldige manier en leveren alleen kwaliteit.

Neem contact op

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in het injecteren van vochtige muren? Wij zorgen ervoor dat de vocht in bijvoorbeeld uw keldermuren verdwijnt door de zogenaamde VT Gel in uw kelder-muren te injecteren. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in aanzien en wij staan daarom altijd voor u klaar als u advies nodig heeft over uw vochtige muur. Neem dus snel contact op met Vochtwering Totaal en bespreek de mogelijkheden voor de injectie van uw vochtige muur!

Categorieën: