Roermond

Vocht en schimmels buiten de deur houden!

Bent u woonachtig in de omgeving van Roermond en bent u op zoek naar iemand die voor u vochtbestrijding uit kan voeren? Vochtwering Totaal is het bedrijf dat u zoekt als u iemand nodig heeft voor vochtbestrijding in Roermond. Wij bieden een totaalpakket aan mogelijkheden, waarbij u altijd een uitgebreide service en garantie kunt genieten. Voor het bestrijden van optrekkend vocht of schimmel in huis kunt u bij ons altijd rekenen op een vakspecialist. Wij hebben na ruim 20 jaar uiteraard alle ervaring die nodig is om vakkundig bij u in Roermond voor vochtbestrijding te werk te kunnen gaan. Niet alleen particuliere klanten zijn in ons bestand te vinden, maar ook bedrijven en de overheid hebben ons al vaker ingeschakeld. Met een gratis inspectie zullen wij eerst altijd het probleem in uw pand komen analyseren. Na deze uitgebreide analyse krijgt u van ons een advies en ontvangt u een passend offerte om de problemen doeltreffend aan te pakken.

Wij bieden alle mogelijkheden voor bestrijding

Heeft u last van vocht in huis of in uw bedrijfspand, dan is het natuurlijk zaak dat dit snel aangepakt wordt. U wilt immers niet dat schimmel of vocht zich verder gaat verspreiden. Voor vochtbestrijding in Roermond zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar. Hieronder een klein overzicht van de diensten die wij u te bieden hebben.

  • het toepassen van injectietechnieken
  • het bestrijding van vocht en schimmels
  • bouwkundige advisering

Roermond

Verschillende materialen voor en perfecte oplossing

Om een goede vochtbestrijding in Roermond uit te kunnen voeren is het natuurlijk belangrijk dat de juiste materialen gebruikt worden voor uw vocht problemen. Wij beschikken over vele materialen, waaronder coating, Kiesol, schimmelwerende verf en VT-Gel. Dankzij deze verschillende materialen kunnen wij voor ieder probleem een oplossing bieden, waarmee de vochtbestrijding doeltreffend uitgevoerd kan worden. Op alle werkzaamheden die wij bij u in Roermond uitvoeren zullen wij een garantie geven. Zo heeft u de zekerheid dat uw probleem met vocht en schimmel aangepakt wordt op een uiterst professionele wijze.

Bel of mail ons voor contact

Om meer informatie te krijgen over vochtbestrijding bij u in Roermond kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar en hebben een contactformulier dat u ingevuld naar ons kunt mailen. Met de gratis inspectie, het vrijblijvende advies en de offerte zal de oplossing snel dichterbij komen. Heeft u dus een bedrijf nodig om de vochtbestrijding in Roermond voor u uit te voeren? Neem contact met ons op!

Geen reacties

Geef een reactie