Optrekkend vocht

Verzet uzelf tegen optrekkend vocht

Voor problemen met optrekkend vocht kan het noodzakelijk zijn om ons als vochtbestrijding in te huren. Vochtwering Totaal is al ruim 20 jaar actief door heel Nederland en heeft daarmee uiteraard een ruim klantenbestand op weten te bouwen. Dit klantenbestand bestaat uit heel wat tevreden particulieren, maar ook bedrijven en overheid hebben wij al meerdere malen met succes kunnen helpen. Bent u niet te plan om te veel te betalen om optrekkend vocht tegen te gaan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt bij ons altijd rekenen op een uitgebreide service, waarbij er bovendien vanuit kunt gaan dat wij u scherpe prijzen zullen bieden.

Heeft u last van optrekkend vocht? Vul dan het offerte aanvraag formulier in: https://www.vochtweringtotaal.nl/oplossingen/offerte-aanvraag/

Wat is optrekkend vocht

Optrekkend vocht is uiteraard iets dat van onderuit zal komen. Vaak zullen extreme regenval en een hoge grondwaterstand de oorzaak zijn van optrekkend vocht. Dit ontstaat doordat de onderkant van een constructie nat is. Wanden zullen vocht opzuigen, waardoor problemen gaan ontstaan. Bij deze vorm van vochtproblemen is het ook zo dat er vaak erg snel schimmel zal ontstaan. Deze schimmel is ook te bestrijden op verschillende manieren.

Welke materialen worden gebruikt

Het kan zij dat het bij optrekkend vocht nodig is om een constructie te vernieuwen. Anderzijds kan het betekenen dat wij met vullende materialen het optrekken van het vocht tegen kunnen gaan. Bij onze werkzaamheden wordt er daarom veelal gebruik gemaakt van VT-Gel, Kiesol, schimmelwerende verf en coating. Door deze materialen op een juiste manier te verwerken kan de oorzaak van het probleem gestopt worden en zal er geen overlast meer zijn. Vochtige ruimtes en schimmels kunnen namelijk effect hebben op de gezondheid. Dit doordat er met deze twee elementen een ongezond leefklimaat in uw huis zal ontstaan.

Optrekkend vocht

Ga voor een oplossing

Als u last heeft van optrekkend vocht, dan is het belangrijk dat u contact met ons opneemt. Wij van Vochtwering Totaal zijn bereikbaar per telefoon, maar u kunt ons ook mailen middels het contact formulier. Om te beginnen zullen wij altijd gratis een inspectie komen doen. Hierna kunt u rekenen op een deskundig advies, waarmee we samen met u de mogelijkheden voor een oplossing kunnen bekijken. Op basis van de inspectie en het advies zullen wij gaan kijken wat de kosten zullen zijn. U krijgt hiervoor van ons uiteraard een geheel vrijblijvende offerte van. Wacht niet langer en verzet uzelf tegen optrekkend vocht. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Geen reacties

Geef een reactie