Doorslaande muren

Vocht in doorslaande muren

Een veelvoorkomend vocht-probleem bij woningen is doorslaand vocht. Vochtwering Totaal heeft alle capaciteiten voor de vochtwering van uw muren; met een speciale gel, de VT Gel genaamd, waarmee we uw muren injecteren en waterdicht maken. Vocht in uw muren kan leiden tot ernstige consequenties die u beter kunt voorkomen. U kunt bijvoorbeeld gezondheid-problemen krijgen en uw huis kan ernstig beschadigd raken, waardoor de waarde van uw huis enorm daalt. Kijk dus snel!

Doorslaande muren zijn veelal de natte muren die zich aan de regen-kant van uw woning bevinden. Maar ook in uw badkamer en in de keuken is de luchtvochtigheid hoger dan in andere ruimtes; wat zorgt voor vocht in de muren. Met behulp van onze VT Gel zorgen wij voor de vochtwering van uw muren. Wij injecteren de muren en maken ze waterdicht. Het regenwater kan zich niet meer in uw muur binnendringen en het vocht in de stenen kan nog steeds naar buiten door verdamping. De specialisten van Vochtwering Totaal hebben al ruim vijftien jaar ervaring en zorgen voor kwaliteit.

Neem contact op

Wilt u uw muren waterdicht laten maken door ze te injecteren met de zogenaamde VT Gel? Wij verzorgen de gehele vochtwering in uw muren en zorgen ervoor dat het vocht zich niet meer kan opstapelen in uw muren. Vochtwering is een vak apart, maar u kunt deze taak met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Vochtwering Totaal; wij leveren kwaliteit voor een goede prijs!

Categorie├źn: